Skickat anmälan

Nu jäklar! Ett år efter att jag gick ut gymnasiet saknar jag skolbänken igen och tänker kasta mig in i någon typ av skrivande medievärld. Därför har jag nu skickat in anmälan till diverse högskolor och håller alla tummar och tår för att jag kommer in på något fint program. Ska höja kvalitén på sveriges journalistik med hästlängder hade jag tänkt, som genom denna blogg där jag visar upp shoppingfynd och mattips vilket gör er dag mycket bättre! (hehe). 
 
Hoppas hoppas hoppas
 

Ny jacka

Är så himla lycklig, hittade denna skönhet på femtio procent rea. Som en bomberJacka fast ändå inte. Hade exakt rätt längd också, är så less på min långa dunjacka som täcker kjolar och annat fint jag kan tänkas ta på mig. Den här bli perfekt nu i detta Aprilväder. Regnar ena stunden, snöar andra och är strålande sol i nästa ögonblick. Svårt att veta hur man ska klä sig över huvud taget. Speciellt när man börjar jobba klockan 7 på morgonen och det är jättekallt så man tar på sig en tjocktröja, men när man slutar för dagen och ska kasta sig hem på cykeln svettas man ihjäl. Denna är som en mellanting mellan täckjacka och vårjacka. Så pepp!
 

Ädelostburgare

Alldeles för simpelt men fantastiskt gott. Allt som behövs är:
  • Ädelost
  • Creme fraiche
  • Rödlök
  • Saltgurka
  • Kött
  • Friskobröd
Bara att steka burgaren och sedan slänga ihop allt mellan bröden, precis som man gör med alla hamburgare såklart, förrutom att denna är mycket godare än alla andra. Nu är jag mättast i världen och tänker se serier resten av kvällen.
 

Att blyertsteckna

När det, dagen efter att det snöat, spöregnar utomhus är det bästa att stanna inne och plocka fram en blyertspenna och teckna. För att gå ut i det grå och blöta känns inte så lockande.
 
Vid sådana här tillfällen kan det sluta med någonting sånt som på bilden ovan. Ett lite snett, vint och skumt ansikte. Om jag ändå kunde hålla kameran tillräckligt stilla för att visa upp de fina detaljerna. Nåja, det här är det bästa som går att göra åt saken för tillfället. Till middagen senare blir det att käka ädelostburgare! Ska frestas med bilder hade jag tänkt, hörs då.
 

Blåblommig

Solen dök oväntat fram igen och jag knäppte lite bilder av min härliga söndags outfit. Kjolen är gamal och blommig från H&M och den croppade tröjan kommer från Kan Dee Shop som tyvärr inte finns längre. Däremot kommer Kan Dee att öppna en ny shop med endast sin konst någon gång i år vilket jag är mycket peppad på! Behöver konst att pryda våra vita kala väggar med och vad skulle vara bättre än att hänga upp min favoritkonstnär på väggen? Ingenting tror jag.
 

Extra starkt kaffe

Börjar denna söndag med en extra stark kopp kaffe (då kaffet i princip var slut och vi hällde i allt det som var kvar i burken). När det är söndag tänker jag att man får vara precis hur lat man vill, speciellt om det snöar ute och kvällen är uppbokad av jobb. Tänker sitta i soffan och läsa Steglitsan hela dagen och ta det riktigt lugnt. Har läst cirka hundra sidor av boken och kan säga att den verkar himla lovande alltså! Men mer om den en annan gång. 
 

Vårmusik

Byggde ihop en lista med musik perfekt för våren. Lyssna gärna!
 

RSS 2.0