Skrivmaskin

Hittade förresten en skrivmaskin i förrådet när jag var där inne och klättrade. Var dock inte den jag sökte efter utan det fanns tydligen flera där inne. Tyvärr fungerade inte den här som den skulle utan behöver lagas på något sätt (som jag naturligtvis aldrig skulle lyckas med). Fin var den i alla fall haha. Får ge mig in i förrådet ytterligare en gång för att hitta den jag egentligen letade efter. 
 

Mushroom man

Tänkte göra en matchande tavla till min senaste akrylmålning, som jag förövrigt fixade till bakgrunden på när jag ändå hade färgerna i farten (men det visar jag senare). Är så svårt med akryl, tänker ge upp hela tiden eftersom att det oftast ser fruktansvärt ut under processen. Tillslut kommer man dock till ett stadie då det börjar likna någonting och då går det aldrig att sluta haha. Hoppas på den här alltså, svamphuvudet jag gjorde tidigare vart jag förvånansvärt nöjd med, därför skulle det vara himla skönt om jag kunde känna så om någonting mer!
 

Nytt från Cubus

Nu har denna outfit hängt på en galge alldeles för många dagar och väntat på rätt tillfälle att bäras, och när passar det bättre än på min mammas självaste födelsedag? Kjolen sitter så himla drömmigt bra i midjan, aldrig varit med om en så pass bra passform. Brukar aldrig hålla sig på plats utan åka ned på höfterna, men inte denna gång! Snart ska jag sätta igång med att toppa en smörgåstårta med räkor, ost, sallad, gravad lax och så vidare till mamma. Smörgåstårta är den bästa sortens tårta alltså.
 

Dött

Oj, här var det väldigt dött. Haft en del att stå i men nu är det läge att ta tag i annat roligt som annars blir lidande. Har en hel del att skriva om så kanske är en idé att kika in här då och då igen. Ser att vissa gjort det ändå på senaste tiden fast jag inte uppdaterat alls haha. Det är ju kul i alla fall. Precis nu tänker jag klättra in i förrådet och leta fram mammas gamla skrivmaskin, kan bli en utmaning då den ska ligga allra längst in bakom diverse grejer. Önska mig lycka till!
 

RSS 2.0