Kräftpasta

Vad som behövs till denna goda pasta är såklart någon typ av pasta, jag använde mig av spiralpasta. Sedan behövs även kräftstjärtar, champinjoner, persilja (egentligen dill men man tager vad man haver), salt och peppar, matlagningsgrädde, mjukost med pepparotssmak och till sist lite olivolja. 
  • Börja med att koka pastan
  • Medan pastan kokar; värm kräftstjärtarna och svampen i lite olivolja
  • Blanda i osten och grädden och krydda efter behag
  • Häll ner pastan i såsen, rör om och servera
 

Bakgrundsbild

En av mina absoluta favoritbloggar, Niotillfem, som skrivs av Sandra Beijer "utmanade" sina läsare att dela med sig av sin bakgrund på datorn.
Citerar:
"Tycker de bilderna ändå kan säga ganska mycket om en person.
Dessutom är de ju lite hemligare på något vis än de man har som hemskärm på sin mobil."

Jag har alltså en croppad bild av Hieronymus Boschs målning The Garden of Earthly Delights, mest för att jag fastnade för att par skor som använt sig av denna målning till mönster och även för att denna del av bilden är helt fantastiskt orimlig, konstig och vacker. Måste erkänna att skrivbordsytan inte ens nästan var så här städad innan jag printscreenade bakgrunden. Fick ta en rejäl rensning av mappar och annat onödigt som befann sig på fel plats. Nu kan man se bakgrunden i alla fall!
 

Soffmys

Idag blir det att ta det lugnt i min nya soffa (som jag skruvade ihop helt själv)! Har köpt lite choklad och tänker se någon film ikväll. Eventuellt kanske jag tjuvtittar på något avsnitt Lost utan Jonatan, var så himligt spännande där vi avslutade igår kväll. Finns inte sådär mycket annat att hitta på eftersom ett några centimeters snötäcke lagt sig över skellefteå. För första gången på många år känns det inte riktigt som att snön kommer och rövar bort hela min glädje. Tvärt om känns det helt okej med lite kyla. Är däremot inte taggad på tjugo minusgrader senare i vinter, men det tar vi sen.
        Tyckte föresten att förpackningen till Lindts choklad var så lyxig, är van vid marabous plastiga och tråkiga omslag men det här är något helt annat. 
 

Autumn look

 

RSS 2.0