Studentveckan

Studentveckan fortsatte även efter tisdagen, har bara verkligen inte hunnit sitta still i fem minuter för att dokumentera detta på bloggen. Men nu så här på söndagen när jag ligger på bakis dödsbädden är det läge att uppdatera. Häng på!
 
Onsdagen spenderades i Medle med klassen med underbar utsikt och diverse sjuka stunts för studentbingon. En guldfisk svaldes bland annat. Som tur var slapp jag den låånga gångfärden hem då skjuts kom till räddning och förde oss in till stan för att fortsätta kvällen på O'learys. Tyvärr dog den idén rätt snabbt då kön väl där var orimligt lång och hade knappt hunnit komma in om jag ens försökt stå i kön. Jag och Simon begav oss istället till Ursviken för någon typ av efterfest och fortsättning på studentbingon.
 
På torsdagen kom de bästa personerna i världen hem till mig för en nostalgitripp och mys på balkongen. Såpbubblor, Neverstore och svartvinbärsvin kan nog summera kvällen rätt bra med tre ord. Kvällen avslutades rätt tidigt på grund av trötta föräldrar och såndant där tråkigt.
 
Som bakishäng på fredagen bjöd Emma mig på sushibaren med misosoppa till förrätt och en massa sushi sedan. Satt riktigt fint tillsammans med ingefära, wasabi och riktigt god soya.
 
Senare samma dag lagade vi ihop lite tacos tillsammans i klassen och åt. Hela fredagen blev som en hel mat dag med många goda rätter helt enkelt. Något som inte lät lika gott var de utmaningar som genomfördes under kvällen till studentbingon. Tur att jag slapp göra något av det kan jag bara säga haha.
 
Satt hemma igår kväll på samma vis som jag gör nu och kände att jag verkligen inte orkade göra någonting. Men när min mor kom hem och erbjöd sig att skjutsa mig taggade jag till och begav mig mot förfest med klassen. Ångrar verkligen inte att jag åkte, var en riktigt mysig föris med vin och goda drinkar.
 
Tog senare elva-bussen till stan för att göra ett nytt försök på O'learys. Denna gång tog man sig in utan orimlig kö i alla fall, men var inte speciellt imponerad av kroglivet. Det blir i och för sig så varje gång jag får för mig att gå ut, verkar som en bra idé tills man väl är där inne och drinkarna kostar hundratals kronor. Efter ett tag drog jag och Lisa oss iväg för att äta den godaste subwaymackan någonsin. Det kanske inte var den bästa idén jag haft då det var jobbigt att gå hem övermätt. Tur att den var riktigt god.
 
Idag är det läge att sitta riktigt stilla, äta chips och se på alla möjliga filmer jag kan komma på. Imorgon är det ju då dags för balen och måste ju vila upp mig inför den. Ska ju orka gå runt i mina störda klackar hela kvällen. Kanske inte så roligt att ha riktigt stora ringar under ögonen heller. Får kurera mig och hoppas på det bästa imorgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback