Överlevare

Har varit på överlevnadstältning i helgen och samlat på mig cirka sjuttio myggbett, fem skavsår och färg på kroppen. Vi tog oss dit med bil, vandrade med all packning i någon kilometer för att sedan slå upp våra tält, knäppa första ölen och grilla lite lunch.
 
Vårt läger var mycket fint med eldstad och mysiga sovsäckar liggandes överallt. Inte för att de behövdes då det var extrem värme i luften och svetten rann så fort man försökte göra någonting. Därför, medan elden skulle bli perfekt inför lunchgrillning tog vi ett välbehövligt dopp i havet tjugo meter från vårt läger.
 
Middagen grillades sedan på hällorna ute i havet. Engångsgrillar, grillspett, halloumi och paprika grillades och Edvins fantastiska gamla cd-spelare som följde med oss i vått och tort.
 
Malin och Alexandra var sedan taggade på en promenad och ett utedass besök.
 
Alla samlades senare vid en bänk medan vi väntade på att den vedeldade bastun skulle vara redo. Detta är otroligt nog den bästa bilden, ingen sitter någonsin tillräckligt stilla så att en normal bild kan tas (eller så är jag bara för skakig på handen hehe). 
 
Helt klart redo för bastu.
 
Jonatan såg arg ut men var egentligen redo för bastu han med.
 
Solen gick ned och det blev mycket mörkare ute, även om det aldrig blir riktigt mörkt här utan är mer som en never ending solnedgång. Men än var så klart inte kvällen över, nu var det läge för simtur igen och igen.
 
Blött hår, lägereld, spelkort, chips och ölkorv fortsattes kvällen med. Vi gick inte och la oss för än vid 3 tiden, inte för att någon av oss fick någon sådär bra sömn egentligen utan alla steg upp vid klockan sju och fortsatte skoja vid en ny eld.
 
Simon och Jonatan dagen efter, med en ny öl i handen och redo för en ny dag.
 
Hem fick vi skjuts med båt istället för bil vilket var supertrevligt. Vi stannade ute på havet för att ta ett dopp, solen lyste på och det var verkligen en mysig färd. Tillslut efter vad som kändes som en lång tid var man hemma och hade sovit ungefär mindre än ingenting. Däckade väldigt tidigt på kvällen kan jag meddela, med överlevde!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback