Börjar närma sig


Känner att det nu inte är lång tid kvar innan jag kan skriva min sinatur längst ner på detta papper och säga att den är klar. Har gått otroligt fort känner jag, i alla fall jämfört med hur nöjd jag verkligen blir eheh. Nu ska jag i alla fall fortsätta med ritandet en stund till innan jag ska möta Emma för lite söndags mys!

Kom på att vi va superhjältar


Jag och Jonte insåg igår att vi va superhjältar! Kan framkalla eldklot och skit, fett grymt! Nu kan vi ta över världen. Som i chronicle...

Bubbelpool utan bubblor och greaseHar hängt med mina fina vänner Alexandra och Måns under kvällen och badat bubbelpool, diskuterat en viss keps och sett halva filmen grease. Har, hör och häpna, inte sett den förrut och hann inte se hela så kan fortfarande inte säga att jag sett grease. En smått tragisk historia faktiskt.

Målar på


Det börjar ta sig, inte speciellt mycket kvar nu. Jag sitter bara och funderar hur jag ska få till ett passande hår. Det är den absolut svåraste biten tycker jag. Tror jag aldrig har blivit nöjd med något hår jag ritat, haha!

Sitter och lyssnar på the killers just nu och väntar på att min familj ska komma hem så att jag kan äta middag innan jag tar mig vidare mot Alexandra mitt ute i vildmarken. Där blir det förmodligen bubbelpool och annat roligt! Frågan är bara om jag måste cykla hela vägen dit eller om jag möjligt vis kan tigga skjuts, får se hur detta slutar.

skissat ansiktet


En extremt skabbig bild av det jag suttit och pillat med under de senaste timmarna. Det är fett svårt att få ansiktets delar att hänga ihop och se naturligt ut, men nu är jag rätt nöjd så bara skuggningen kvar då.

Fick en fråga om hur jag gjort de vita detaljerna i ögonfransarna och ögonbrynen och svaret är att jag helt enkelt använt ett avklippt sudd och suddat smala sträck. Inte så värst komplicerat egentligen!

Solnedgångar, cykelturer och ett värdelöst konsum


Klassiskt att man ska försöka ta kort på solnedgångar så ser det inte ens hälften så bra ut på bilden. Det såg i alla fall ut som om himmlen brann upp igår när vi skulle cykla till konsum för att köpa livets dryck - Loka hallon/persika. När vi sedan kom fram så va just den smaken slut, vilket har hänt förut på samma affär. Ska bojkotta konsum i framtiden (kommer jag inte att göra).

Nu ska jag rita och lyssna på band of horses, helt perfekt när det regnar ute.

Solglasögon, me gusta


När det är så soligt att det krävs solglasögon för att kunna vistas utomhus så kan jag faktiskt medge att sommaren även kommer till skellefteå så småning om. Gillar förresten att jag tycks ha tappat alla mina pigment under vintern så nu ser jag ut som en albino, det är fint. Nu ska jag bara fixa lite saker innan jag beger mig på en ostabil moppefärd mot pojken min.

Försöker förresten fundera ut vad jag ska göra av ögat, känns som om jag ritar ett vanligt annsikte kommer det bara att se tråkigt och uttryckslöst ut. Klurigt det där.

RSS 2.0