Pilmästare

Har i helgen firat min morfar som fyllde 70år, mycket intressant tillställning. Var bland annat mästare på pilblåsning eller vad det heter. Typ en blåsrör som man blåser pilar i, mina är i alla fall de gula och observera att en av dom är i mitten. Känner mig stolt! (Om jag ska vara ärlig så är alla pilar mina, spelade med mig själv)
 

Fredagen den 13e


Jag har inte bloggat nästan över huvud taget på senaste tiden. Men så kan de gå. Tänkte i alla fall bjuda på en bild av det jag håller på att rita för tillfället nu när det är fredagen den 13e och allt. Problemet med mig är att jag aldrig gör någonting klart, men det får man väll leva med.
För övrigt känner jag att sommaren gör bort sig rejält med bara regn och skit. Hoppas att den tar sig samman mycket snart.

Stadsfesten

Två vackra bilder från helgen på stadsfesten. Första bilden föreställer den otroligt grymma tändare jag köpte och andra bilden är tagen på Veronica Maggios spelning i fredags. Helgen har varit felfri men min vännina Emma och vi ha ätit, skrattat och åkt "no limit" för en hel livstid framåt. Eller i alla fall ett år. Nu är det dags att sova.
 

RSS 2.0